Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

29 ian. 2008

GENERATIA ''EMO'' - O GENERATIE DE NEISPRAVITI


Dupa cum bine stim , fiecare generatie are un specific al ei, un curent definitoriu. M-am uitat in urma si-am observat ca parintii generatiei mele au fost pe rand: hippioti si au scandat "flower power!", rock and roll-eri si s-au imbracat cu pantaloni evazati, new age si si-au pus pampoane mari in par, tranceri si tot asa...
Dar, oare pe noi, generatia "Cernobal", ce-o sa ne caracterizeze atunci cand copiii nostri isi vor arunca privirea peste umar?
Curentul Emo a luat fiinta la inceputul anilor '90, fiind una dintre multele ramificatii ale muzicii rock-hardcore. Incetul cu incetul celor care aderau la genul de muzica mai sus mentionat li s-a atribuit denumirea de "emo kids". Un rol important in propagarea acestei notiuni l-au avut jurnalistii si in mod special postul de televiziune MTV. Un EMO este foarte usor de recunoscut datorita faptului ca
se imbraca exclusiv in negru, refuza orice urma de dragalasenie, sunt teribilisti le place sa-si picteze unghiile in negru , sunt galbeni la fata ca ceara si au cearcane proeminente. Cel mai bun exemplu al acestui gen de oameni , daca ii putem numi asa , este FAZANU' , personaj care prezinta toate aspectele enumerate mai sus.
Modul cel mai simplu prin care poti depista daca o persoana face parte din categoria emo este verificarea albumului foto. In cazul in care majoritatea descriu muuuult negru, si au ca subiect principal printese pline de sange, femei cu paru-n ochi si cu gura sangeranda, barbati cu fata putrezita si venele lasate lungi, nu mai este nici o umbra de dubiu - ai de-a face cu un emo kid. Cuvinte caracteristice sunt: ura, dezemagire, moarte, sinucidere. Obiect preferat: lama. Varsta specifica acestui curent: intre 15 si 19 ani. (dupa 20, le vine mintea la cap)
Sa nu ma-ntelegeti gresit!
Nu exista om caruia sa nu i se fi pus vreodata o pata neagra pe celula cenusie, de i-a intunecat intreaga viziune asupra vietii. Insa, depinde de cat de intensa a fost acea pata si de cat de repede s-a "spalat". Dar, nu va faceti griji, nimic din ceea ce-i lumesc nu cunoaste vesnicia! Nici macar tristetea! Si, ah, da, emo kidule, sa nu uit: bucura-te de ziua de azi, maine, cu siguranta va fi mai rau!

Niciun comentariu: