Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

25 mar. 2008

CSAT A DECIS RIDICAREA NIVELULUI DE ALERTA TERORISTA


Nivelul de alerta terorista pe teritoriul Romaniei a fost ridicat astazi de la precaut (albastru) la moderat (galben). Acesta este al treilea nivel din cinci posibile si presupune activarea unor masuri speciale de colaborare intre institutiile statului. Decizia a fost luata in sedinta CSAT de astazi, la propunerea SRI. Reuniunea a fost prezidata de Traian Basescu, principalul subiect fiind legat de masurile de securitate în perioada summitului NATO de la Bucureşti.
Gradele de alerta terorista sunt:
CRITIC (rosu) - Informatiile disponibile si evenimentele recente evidentiază ca exista un risc iminent de producere a unor atentate.
RIDICAT (portocaliu) - Informatiile disponibile si evenimentele recente evidentiază ca exista un risc semnificativ de producere a unor atentate teroriste si se estimeaza ca un atentat este probabil.
MODERAT (galben) - Informatiile disponibile si evenimentele recente evidenţiază ca exista risc general de producere a unor atentate teroriste si se estimeaza ca un atentat este posibil.
PRECAUT (albastru) - Informatiile disponibile si evenimentele recente estimează existenta unui risc scazut de producere a unui atentat terorist.
SCĂZUT (verde) - Informatiile disponibile si evenimentele recente estimeaza ca un atentat este putin probabil
.

Niciun comentariu: