Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

23 mar. 2008

PACALA CU HERPES LA BOT


PACALA , prostul nostru , nici macar nu termina bine o gafa ca imediat comite o alta. De aceasta data , nu mai este vorba nici de greseli gramaticale si nici de cumpararea unor toale "de firma" din complexul comercial Europa , ci despre faptul ca i-au iesit niste buboaie la bot , fapt care m-a determinat sa-i zic BUBILA. Daca te uiti la botul lui , nu poti vedea altceva decat un vulcan care erupe devastandu-i buzele sau locul unde a explodat o grenada ofensiva. Stau si ma gandesc la cat de chinuit trebuie sa fie saracu'. Dupa ce ca usa pe care o tine in permanenta in spate este exagerat de grea , acum o alta povara il apasa si anume sa care cu ajutorul buzelor un vulcan. Problema mai nasoala este ca i-a dat si lui MOLOZ dar la acesta herpesul a atins inaltimea unui deal. Cred ca taranoii "si-au luat limba-n gura" iar acum cica au baut apa unul dupa altul. Auzi PACALA , oare nu tu esti PASIVU'??? Nu cumva poreclele care ti se potrivesc domniei tale , le pui altora care nu au nicio legatura ??? Vedeti ca daca aude GAOAZA va fi vai si amar de poponetele voastre. Asta nu accepta sa-i fie luat primul loc si mai ales de doi incepatori. Acum , daca tot v-ati facut de kko si va stie o tara intreaga , am apelat la niste medici naturisti sa va dea un tratament pentru "buboaie" si toti au zis ca tratamentul dureaza cateva zile si consta in : ungerea zonei cu zeama de clitoris de trei ori pe zi , din 6 in 6 ore sa stropiti puternic zona cu pisat de fata mare ,tapetati bine zona cu excremente (puteti lua si unul de la altul ca nu e nicio problema)si fara contact sexual timp de 5 zile . Lasand gluma la o parte , am gasit remedii naturiste pentru combaterea herpesului si prevenirea aparitiei acestuia :

Repaos fizic de 1-2 zile mai ales la cei cu imunitate scazuta, la cei aflati in convalescenta dupa alte boli, la cei bolnavi sau la copii.

Alimentatia va fi formata din cat mai multe legme si fructe proaspete, in special cele bogate in vitaminele A, C si E. In primele zile de boala sunt excluse alimentele care contin grasimi caci ele grabesc aparitia eruptiei.

Fumatul este exclus pe toata durata puseului eruptiv.

Se beau infuzii din plante medicinale (urzica, patlagina ingusta, revent etc). Infuziile se fac cu o lingurita planta la o cana cu apa. Se beau doua cani pe zi, incet, inghititura cu inghititura. Se mai recomanda infuzii de amestecuri de plante, doua cani pe zi: radacina de stejar, musetel, salvie si sulfina in parti egale sau urzica, rozmarin, patlagina si fumarica in parti egale.

Tinctura de galbenele, 20 picaturi, de trei ori pe zi.

Se unge locul de aparitie al herpesului cu alifie de galbenele, alifie de roinita, alifie de propolis sau ulei de sovarf.

Se pun comprese si tamponari cu decoct de brusture sau infuzie de musetel. Se mai recomanda comprese cu argila rece.

In cazul herpesului localizat la buze, se poate unge locul afectat cu albus de ou batut spuma (de trei pana la sapte ori pe zi).

In cazul herpesului genital se fac spalaturi cu frunze de nuc sau cu pelin si tamponari de mai multe ori pe zi cu suc de lamaie sau otet de mere si miere.
Puteti incepe tratamentul , si va doresc INSANATOSIRE GRABNICA !!!

Niciun comentariu: