Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

17 ian. 2010

17.01.2010 A FĂTAT DOINIŢA , NEVASTA LUI PĂCALĂ


Moment de fericire în tabăra lui "ale Rachiu & Company"...Doiniţa , muierea lui Păcală a fătat astăzi la ora 22:40 o fetiţă. Să sperăm că va fi un geniu ţinând cont de faptul că s-a născut la două zile după Eminescu , nu ca ta-su care nu cunoaşte bine limba română.
În altă ordine de idei , vreau să vă spun faptul că , Păcală a promis că nu va mai mânca la fel de mult cum mânca odinioară şi îi va da totul lu' fi-sa. Oare va rezista ??? Cum credeţi că va spune el adio "mâncarii de fasole văduvă" sau "cârnatului fermecat" ori cepei sparte cu pumnul precedată de strigăte de luptă mai ceva ca în Jurassic Park ???

Un singur lucru nu se cunoaşte cu certitudine... o fi a lui sau ba ??? În orice caz , după cum singur a spus-o , dacă e în ograda lui... e a lui.

Lăsând gluma la o parte , până la urmatorul articol , îi urăm noii născute , MULTĂ SĂNĂTATE , VIAŢĂ LUNGĂ , LIPSITĂ DE GRIJI ŞI BUN VENIT PE ACEASTĂ LUME !!!
PS : Aşteptăm cinstea...

5 comentarii:

Pacala spunea...

Bai pampalaule,prostovane,pasivule si pe care le mai ai, tu de cat sa cresti un copil mai bine cresti un caine"BMW X6" si apropo mirelus este a ta sau a altuia? Ia mai gandeste-te putin. Ce zici? Astept raspuns din partea ta. Si cu cinstea mai vedem,acum beau o vodka cu Piticu si Cucu,tu bei pisatul catalii.

Pacala spunea...

Asa cum zici tu ca a fatat nevasta-mea eu am la cine sa strig cand ajung acasa tu la cine strigi la cata? Si daca tu esti steril cheama-ma pe mine sa-ti fac un "tractorist" ca tu deja folosesti cuiu si magnetu.Sa vezi ce-o sa ma caute Mirelus cu mancare calda nu cu conserve de caine cum iti da tie

STAFIE spunea...

Cred ca ar trebui sa te gandesti tu al cui e copilul... Nu cumva a ramas bortoasa Doinita cand tu erai la curs ??? Ti-ai pus intrebarea de ce a tot gresit doamna doctor perioada in care se va naste copilul ???

STAFIE spunea...

Apropos , substantivele proprii se scriu cu majuscule iar daca tu pronunti "cata" ca la tine la Turnu Magurele , nu inseamna ca tot asa se si scrie... Acum cati copii ai tinand cont de faptul ca numaratoarea "marca Turnu" incepe cu 0 ??? Vezi ca nu e copilul tau ???

STAFIE spunea...

Lasand la o parte faptul ca nici nu vei mirosi vre-odata p_zda lui Mirelus dar si comform teoriei tale potrivit careia "daca copilul este in ograda ta , e al tau " , s-o aduci pe Doinita la mine , o sa-mi procur un magnet mai puternic si iti promit ca o sa ai "ograda " plina. Nu am pretentii la mancare calda dar cu siguranta ma va cauta cu patul in spinare :)) Ca tot a venit vorba de "mancare calda "ca drept rasplata la serviciile prestate la g_oaza muierii , nu stiu caruia dintre noi i s-a facut rau de la "fasole vaduva"... Daca f_teai asa bine dupa cum te lauzi , oare nu mancai si tu o friptura ??? Te-ai gandit ca exista posibilitatea sa-ti fi facut farmece pe bobul de fasole ca sa scape mai repede de tine incat a fost nevoie de interventia doctorilor ??? Ai uitat cum te-au gaurit cu burghiul sa-ti dea "cep" ca sa poti da gazele afara ???