Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

6 mar. 2010

MAREAN VANGHELIE LANSARE ÎN POEZIE 8 MARTIE 2010


Ziua de 8 martie va scoate la iveala latura feminina a lu' Marean Vanghelie si va avea drept consecinta lansarea primul volum de poezii: „Spicuiri din Goagăl”.

Acest buchet de poeme, cum ii place poetului sa le numeasca, are rolul de a revolutiona limba si gramatica romana, prin introducerea de neologisme tip Vanghel Agramat. Lansarea va avea loc la Romexpo la orele 6.30, pe muzica formatiilor Generic si Azur; invitat simbolic, Ghiocel de la Dabuleni.

Principala sursa de inspiratie a poetului o constituie sectorul din administratie, politica Pe-Se-De si filosofia marelui chinez Kon Fu Zus, bazat pe cele patru concepte: 仁, 義, 孝 si 禮.

"Mi-a placut intodeauna poeziile, de aceea l-am admirat necontenit pe Ion Creanga si tot cea ce-a scris el pe prispa unde a copilarit in adolescenta pe pridvor; multi acum vor fi invidiosi pe relatia de poezie pe care o am eu intre mine si Ion existenta”, a declarat Marean la lansarea navei tip Aker AH 12 din portul Tulcea.

Volumul de poezii il puteti gasi in exclusivitate atat pe Goagăl, cat si in colectia de almanahe EDITIE SPECIALA - editura NewTendences; puteti diferentia originalul de contrafacut, astfel: originalul are stampila PSD.

ATENTIE ! Pe data de 1 iunie 2010, va avea loc lansarea E-Vangheliei dupa Marean !
Mentionam ca lansarea va avea loc pe persoana fizica.
Această lansare a cărţii , il poate inspira şi pe Păcală care cu siguranţă va dori şi el să lanseze un astfel de volum de poezii .

Pentru cine nu ştie , Păcală este varianta cu ochi albaştri a lui Vanghelie şi numără incepând cu zero chiar şi cu ajutorul abacului primit cadou anul trecut de ziua lui

Niciun comentariu: