Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

5 sept. 2011

REZULTATE BAC 2011 - SESIUNEA DIN TOAMNĂ - 05.09.2011



Bac 2011 toamnă. 19,52% dintre candidaţii prezenţi la examenul de bacalaureat, sesiunea din toamnă, au promovat, iar 16,06% dintre candidaţii care s-au înscris au luat bacalaureatul, potrivit rezultatelor oficiale prezentate de Ministerul Educaţiei. Această diferenţă este dată de numărul candidaţilor care au chiulit la examene.

Niciun elev care a susţinut anul acesta bacalaureatul în sesiunea din toamnă nu a obţinut nota 10 şi doar 10 candidaţi au luat note între 9 şi 9,99.

CINE VA FI PREMIAT DE DANIEL FUNERIU PENTRU CEA MAI MARE MEDIE
Numărul de candidaţi care vor rămâne fără diplomă în acest an este de 90.000. Aceştia îţi vor mai putea încerca norocul anul viitor. Alţi 500 de candidaţi nu vor avea voie să participe la examen decât în sesiunea din vară 2013, pentru că au fost prinşi copiind.

Mulţi dintre cei înscrişi să dea examenul în toamnă mizau pe subiecte mai uşoare decât cele de la sesiunea din vară. Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, i-a avertizat însă să nu se aştepte la indulgenţă din acest punct de vedere. Probele bacalaureatului din toamnă, în special cele scrise, au confirmat avertismentul, astfel că o parte a candidaţilor au părăsit sala de examen la puţin timp după comunicarea subiectelor, predând foile goale. Cele mai mici note au fost înregistrate la materiile exacte, matematică, fizică, chimie.

VEZI HARTA PROMOVABILITĂŢII LA BAC PE JUDEŢE

Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este de 52,97 la sută în judeţul Mehedinţi, înaintea contestaţiilor, conform rezultatelor anunţate, duminică, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mehedinţi, fiind cel mai mare procent înregistrat la nivel naţional.

Contestaţii urmează să fie rezolvate în intervalul 5 - 6 septembrie. Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, vor fi afişate în 7 septembrie.



Niciun comentariu: