Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

24 oct. 2011

STEAUA - RAPID LIVE - 24.10.2011 - REZULTAT FINAL

Dupa cele intamplate in noul sezon, se pare ca vom avea cel mai dezechilibrat derby Steaua – Rapid al ultimilor ani. Ambele echipe vin dupa o infrangere, dar forma si potentialul aratat in ultimile meciuri de Rapid o fac favorita, chiar daca joaca in deplasare.

Campania de transferuri

Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe au gandit campania de achizitii cu mult inainte de a incepe noul campionat. Astfel, jucatorii au prins cel putin un stagiu de pregatire impreuna, iar transferurile facute au adus un plus de valoare lotului si au acoperit posturile deficitare.

In timp ce l-a Rapid s-a creat o echipa echilibrata, pe partea cealalta, Steaua, a preferat sa aduca jucatori la gramada fara a tine cont de nevoile antrenorului. Dupa rezultatele slabe cu jucatori transferati mai mult la sugestiile patronului decat ale managerului, antrenorul a fost inlocuit.

Antrenori si jucatori

Razvan este cunoscut pentru capacitatea de a se apropia de jucatori, de a-i strange in jurul lui si de a-i motiva sa joace si pentru el, pe langa celelalta obiective. Sunt sigur ca, la ora meciului, echipa rapidista va uita de socul creat de plecarea lui Dinu Gheorghe, sau de problemele interne ale clubului, si va da totul pe teren.

De partea cealalta insa, la Steaua, majoritatea jucatorilor actuali sunt lipsiti de orgoliu si joaca doar pentru bani. Nu ii intereseaza, si cel mai probabil multi nici nu cunosc istoria Stelei . Cu astfel de fenomene, este greu sa gasesti metode pentru a-ti motiva echipa. Dupa acel 5-0 de la Haifa, si venit doar de cateva etape la echipa, Ilie Stan va avea o misiune foarte grea.

Tactica

Tactica Stelei este facuta in functie de accidentari. Astfel, cu o linie de fundasi mediocra, in care Martinovici joaca pe un post incomod pentru abilitatile lui, cu un mijloc si un atac in care jucatorii nu se cunosc de mult timp si nu s-au format inca legaturi de joc, Steaua nu va avea nici o sansa. De altfel, pe langa faptul ca Rapid joaca constant in formula 4-3-3, este si echipa mai omogena, in primul 11 probabil regasindu-se doar 3 jucatori noi fata de sezonul trecut.

Stadionul

Desi Steaua teoretic joaca acasa, practic meciul se joaca pe un teren neutru. Chiar daca galeriei Rapidului i s-au dat decat 2000 de bilete, suporterilor rapidisti nu le-a fost prea greu sa isi procure bilete si in alte zone ale stadionului.

La primul derby de pe National Arena va fi o audienta peste medie, care se datoreaza si faptului ca la televizor meciul nu va putea fi urmarit de multa lume, dar si pentru ca multi stelisti inca nu au avut ocazia sa vada pe viu noul stadion. Pe de-o parte, va fi galeria Rapidului, care este "peste tot acasa", iar de partea cealalta, vor fi multi turisti printre suporterii Stelei.

Echipa lui Razvan Lucescu are toate avantajele sa castige in aceasta seara, iar singura sansa a ros-albastrilor este o greseala de arbitraj sau a fundasilor rapidisti. O revenire a orgoliului jucatorilor stelisti de a lupta pentru culori si istoria care sta in spatele clubului pare a fi improbabila, insa, daca acest lucru se va intampla, va fi doar meritul lui Ilie Stan.


Scorul final al partidei dintre Steaua Bucureşti şi Rapid Bucureşti disputate pe National Arena a fost 0-0. La pauză , tabela de marcaj a stadionului naţional arăta scorul de 0-0.
Iată cum a decurs partida:

MINUTUL 90+6 - Alexandru Tudor pune capăt unui meci tensionat, dar modest.

MINUTUL 90+5 - GALBEN PENTRU RAPID: Straton.

MINUTUL 90+2 - GALBEN PENTRU RAPID: Rui Duarte.

MINUTUL 90+1 - De la margine se arată 5 minute de prelungire.

MINUTUL 88 - ULTIMA SCHIMBARE LA STEAUA! Iese Martinovici, intră Răduţ.

MINUTUL 88 - GALBEN PENTRU RAPID: Surdu

MINUTUL 87 - Rapidul face pressing cu un om în minus. Steaua nu a izbutit vreun şut pe poarta nou-intratului Straton.

MINUTUL 84 - GALBEN PENTRU STEAUA! Martinovici este avertizat.

MINUTUL 83 - Steaua nu poate să profite de omul în plus.

MINUTUL 77 - SCHIMBARE LA STEAUA! Iese Tănase, intră Nikolici.

MINUTUL 76 - ROŞU PENTRU RAPID! Ezequias este şi el eliminat după ce îl calcă pe Tibi Bălan. Stelistul intervenise periculos însă la faza anterioară.

MINUTUL 73 - ULTIMA SCHIMBARE LA RAPID! Iese Pancu, intră Nicolae Grigore.

MINUTUL 70 - SCHIMBARE LA RAPID! Dani Coman, accidentat, este schimbat cu Straton.

MINUTUL 68 - DUBLĂ ELIMINARE DICTATĂ DE TUDOR! Alexa şi Prepeliţă văd "roşu" după o încăierare generală în careul rapidist. Reluările arată că şi Coman şi Rui Duarte - la Rapid, şi Tatu - la Steaua au lovit în acel meleu. Totul a început de la intrarea periculoasă a lui Prepeliţă asupra portarului Dani Coman.

MINUTUL 65 - Cristi Tănase creează panică în careul rapidist, mingea ajunge la Tibi Bălan, care pierde din nou balonul, iar şutul lui Bourceanu din afara careului loveşte blocajul.

MINUTUL 63 - SCHIMBARE LA RAPID! Iese Sburlea, intră Surdu.

MINUTUL 61 - OCAZIE STEAUA! Cristi Tănase nu reuşeşte să profite de o degajare greşită a lui Coman şi trimite slab, de la 25 de metri în diagonală.

MINUTUL 59 - GALBEN RAPID! Burcă este cel avertizat.

MINUTUL 58 - OCAZIE STEAUA! Nou-intratul Tibi Bălan, afla în colţul careului mic, nu profită de ezitarea lui Marcos Antonio şi pierde mingea, iar şutul lui Latovlevici este apoi blocat.

MINUTUL 55 - SCHIMBARE LA STEAUA! Iese Mihai Costea, intră Tibi Bălan.

MINUTUL 52 - Herea obţine o lovitură liberă în apropierea careului stelist. Pancu centrează puternic prin faţa porţii, dar niciun coechipier nu apare să reia spre poartă.

MINUTUL 50 - OCAZIE RAPID! Geraldo ezită la un balon ajuns în careul Stelei, Sburlea recuperează, mingea ajunge în cealaltă parte la Deac care este foarte aproape să-l găsească pe Pancu în mijlocul careului, dar în cele din urmă steliştii îndepărtează pericolul.

MINUTUL 47 - Lovitură liberă de lângă tuşă pentru Steaua după ce Antonio îl împinge din spate pe Mihai Costea. Brandan centrează, dar rapidiştii resping.

MINUTUL 46 - Începe a doua repriză.


MINUTUL 45+1 - Prima parte se încheie. Un meci cursiv, dominat în unele momente de Rapid.

MINUTUL 45 - Rapidul forţează pe finalul primei reprize. Pancu obţine un corner pentru giuleşteni. Deac execută bine, în 6 metri, însă Herea nu reuşeşte să reia pe cadrul porţii. Altă ocazie pentru Rapid!

MINUTUL 43 - OCAZIE RAPID! Herea se descurcă în careul stelist, însă şutul său este respins de Stanca.

MINUTUL 39 - OCAZIE RAPID! Teixeira face o minge în careu pentru Rui Duarte, însă fundaşul rapidist nu găseşte niciun coechipier liber.

MINUTUL 36 - Prepeliţă ţine prea mult mingea şi ratează un contraatac promiţător al Stelei, după ce acelaşi Teixeira fusese blocat în momentul şutului în careul roş-albastru.

MINUTUL 34 - Rapidistul Teixeira este într-o foarte bună dispoziţie de joc. Nu a reuşit să fie decisiv, dar a creat câteva ocazii potenţial periculoase la poarta lui Stanca.

MINUTUL 30 - Scorul se menţine egal, iar meciul este echilibrat.

MINUTUL 25 - OCAZIE STEAUA! Prepeliţă trece de puţin pe lângă 1-0, după un contraatac rapid. Mijlocaşul trage de la 18 metri, razant cu bara transversală. Coman e bătut, dar balonul nu prinde cadrul porţii.

MINUTUL 24 - OCAZIE RAPID! Herea îl deposedează pe Bourceanu, balonul ajunge la Teixeira, care pasează însă mult prea tare pentru acelaşi Herea!

MINUTUL 21 - Atacurile se mută la poarta lui Stanca. Deac execuă un corner, dar Stanca respinge.

MINUTUL 19 - Deac îl doboară pe Prepeliţă, iar Tudor acordă lovitură liberă pentru Steaua de la 25 de m, lateral dreapta. Brandan execută pe poartă, dar Coman reţine.

MINUTUL 13 - Pancu reuşeşte să preia în careul advers, de lângă Geraldo, însă Martinovic apare şi îl deposedează.

MINUTUL 10 - Martinovic intră în careul Rapidului, trece de Deac, centrează dar Ezequias îl blochează.

MINUTUL 6 - Rapidul răspunde. Teixeira pătrunde în careu, şutează, dar Stanca este la post.

MINUTUL 5 - Steaua are mai mult iniţiativa. Martinovici centrează, Antonio respinge.

MINUTUL 1 - Meciul a început. Stadionul Naţional Arena este arhiplin!


Niciun comentariu: