Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

3 nov. 2011

FC VASLUI - SPORTING LISABONA LIVE - 03.11.2011 - 3 NOIEMBRIE 2011


Formaţiile FC Vaslui şi Sporting Lisabona vor disputa joi seară meciul retur din grupele Ligii Europa, după ce portughezii au câştigat cu 2-0 meciul disputat pe teren propriu.
Golurile din primul meci au fost reuşite de Evaldo (43) şi Matias Fernandez (70). În urma acelei victorii, Sporting a devenit prima echipă calificată mai departe după doar 3 jocuri, având 9 puncte în Grupa D.

Sporting a mai jucat de două ori în România şi de fiecare dată a pierdut cu scorul de 0-2. Oaspeţii se pot lăuda că sunt neînvinşi în ultimele 7 meciuri în cupele europene, ultima dată când au pierdut a fost la 16 decembrie 2010, contra lui Levski Sofia.

Şi Vasluiul stă bine pe teren propriu în cupele europene, având 5 victorii şi 4 egaluri. În ziua meciului, portarul de rezervă al echipei din Lisabona, Rafael Veloso, va împlini 18 ani, dar nu are niciun meci în Europa.

Viorel Hizo recunoaşte că între cele două echipe există o diferenţă mare, iar doar printr-o minune FC Vaslui poate obţine victoria. „Ei au o tradiţie de 105 ani, iar noi de abia ne-am înfiinţat acum câţiva ani. Nici nu mai vorbim de buget. Ai au făcut transferuri de 40 de milioane de euro în această vară, dar vom încerca să ne ridicăm la nivelul competiţiei”, a afirmat tehnicianul, care nu va conta pe cel mai important fotbalist, Wesley, suspendat.


Antrenorul lui Sporting, Domingos Paciencia, nu va conta pe Onyewu, care s-a accidentat, dar spune că are încredere că echipa sa va obţine toate cele trei puncte. „Vrem să menţinem ritmul, să câştigăm, mai ales că poate fi a 11-a victorie consecutivă în toate competiţiile. Obiectivul nostru este să terminăm pe primul loc, aşa că nu ne vom mulţumi cu jumătăţi de măsură”, a declarat acesta.

El a comentat şi posibilitatea ca Sporting să revină în România pentru finala din 2012: „Nu m-ar supăra să mă întorc, ar fi excelent să ajungem în finală, dar mai e mult până atunci. Orice se poate întâmpla”.

ECHIPELE DE START:



Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavjlevici - Zmeu, Pavlovici - Neagu, Adailton, Sanmartean - Bello




Rezerve: Puia, Gladstone, Jovanovici, Gheorghiu, Balaur, Buhaescu




Scorul final al partidei dintre FC Vaslui si Sporting Lisabona disputat pe stadionul din Vaslui a fost 1-0 . La pauză , tabela de marcaj a stadionului arăta scorul de 1-0 .

IATĂ CUM A DECURS PARTIDA :

MINUTUL 90+3 - GALBEN PENTRU SPORTING! Rubio este avertizat pentru simulare în careu.

MINUTUL 90+2 - GALBEN PENTRU VASLUI! Milanov este avertizat pentru tragere de timp.

MINUTUL 89 - SCHIMBARE LA VASLUI! Iese Sânmărtean, intră Adrian Gheorghiu.

MINUTUL 89 - van Volfswinkel cade în careu însă nu se acordă nimic.

MINUTUL 84 - Moldovenii tratează cu calm acest final de meci. Portughezii nu par să aibă soluţii ofensive.

MINUTUL 79 - SCHIMBARE LA VASLUI! Iese Pavlovic, intră Raul Costin.

MINUTUL 77 - OCAZIE VASLUI! Adailton şutează mult peste de la 25 de metri, după un contraatac iniţiat de Milanov.

MINUTUL 75 - Moldovenii ţin piept în continuare portughezilor.

MINUTUL 70 - Vasluiul reuşeşte să echilibreze meciul şi să mai ducă mingi în jumătatea adversă.

MINUTUL 66 - SCHIMBARE LA SPORTING! Iese Fernandez, intră Rubio.

MINUTUL 65 - Vasluienii au obosit şi se bazează doar pe fazele de contraatac.

MINUTUL 64 - OCAZIE SPORTING! van Volfswinkel reia puţin pe lângă poartă din 6 metri.

MINUTUL 55 - GALBEN PENTRU VASLUI! Sânmărtean este avertizat.

MINUTUL 51- Adailton are un şut din lovitură liberă deviat în coner. Vasluiul a început în forţă a doua repriză.

MINUTUL 48 - OCAZIE VASLUI! Bello şi Adailton nu pot să-l învingă pe portarul portughez prin două şuturi din careu, în aceeaşi fază.

MINUTUL 46 - Începe repriza a doua!

MINUTUL 45+3 - Prima repriză se încheie. Vasluiul a evoluat excelent.

MINUTUL 45+2 - OCAZIE VASLUI! Yero Bello ratează de puţin întâlnirea cu mingea la 12 metri de poarta portughezilor, după o centrare bună a lui Adailton.

MINUTUL 45+1 - Vasluiul se apără cu toată echipa.

MINUTUL 44 - OCAZIE SPORTING! Bojinov a profitat de o ezitare a fundaşilor vasluieni şi a trimis un lob de la 14 metri, dar balonul a căzut puţin pe lângă bară.

MINUTUL 42 - SCHIMBARE LA VASLUI! Iese Neagu, intră Jovanovic.

MINUTUL 41 - GALBEN PENTRU VASLUI! Papp este avertizat.

MINUTUL 40 - Portughezii fac raiduri în preajma careului vasluian, dar până acum defensiva condusă de Papp şi Farkas rezistă.

MINUTUL 34 - OCAZIE SPORTING! Cerniauskas respinge în faţă o lovitură liberă trimisă direct pe poartă, de la 30 de metri, dar apărarea vasluiană îndepărtează pericolul.

MINUTUL 32 - Vaslui continuă să insiste la poarta portugheză, iar tribunele s-au trezit din amorţire.

MINUTUL 30 - GOOL VASLUIUL! Denis Zmeu reia în poartă dintr-un buchet de jucători, în urma unei faze de corner. Se pare că mingea a fost deviată decisiv de fundaşul Pereirinha.

MINUTUL 29 - Vasluiul pune presiune şi obţine un corner.

MINUTUL 28 - GALBEN PENTRU SPORTING! Carrillo este avertizat.

MINUTUL 24 - Neagu strică o fază frumoasă de contraatac a Vasluiului cu un şut mult peste poartă de la 25 de metri, în diagonală.

MINUTUL 22 - OCAZIE PENTRU VASLUI! Adailton reia cu capul, din colţul careului mic, peste poartă, după centrarea lui Milanov de pe dreapta.

MINUTUL 18 - OCAZIE PENTRU SPORTING! Sânmărtean pierde o minge la 30 de metri de poarta portughezilor, oaspeţii pornesc pe un contraatac 4 contra 3, însă Papp respinge în ultimul moment, în corner.

MINUTUL 13 - OCAZIE PENTRU VASLUI! Şutează Neagu de la 20 de metri, apărarea lui Sporting respinge în corner.

MINUTUL 12 - SCHIMBARE LA SPORTING! Iese Rinaudo, intră A. Santos.

MINUTUL 9 - Jocul este oprit. Un jucător al lui Sporting este întins pe gazon. Ceilalţi fotbalişti fac mişcări de încălzire pentru a lupta contra frigului - sunt 3 grade la Piatra Neamţ.

MINUTUL 5 - Vasluiul a început cu mingi lungi spre vârful împins Yerro Bello, până acum fără succes.

MINUTUL 1 - A începutul meciul! Vasluiul, cu 2 puncte în trei meciuri, întâlneşte liderul grupei, Sporting Lisabonoa, care a adunat 9 puncte în tot atâtea jocuri.


Niciun comentariu: