Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

3 nov. 2011

STEAUA - MACCABI HAIFA LIVE - 03.11.2011


Steaua are de luat o serie întreagă de revanşe înaintea meciului de joi seara, de pe "Naţional Arena" din Bucureşti, cu israelienii de la Maccabi Haifa, contând pentru etapa a 4-a a grupelor Europa League.

Prima şi cea mai evidentă răzbunare ar fi împotriva adversarilor. Maccabi a umilit Steaua pe teren propriu, un 5-0 care putea fi şi 7-0 sau 8-0 pe fondul unei evoluţii cu totul lamentabile a roş-albaştrilor. Faţă de acum două săptămâni, Steaua a oferit unele semne de creştere în joc în cel mai recent meci al său - deplasarea de la Petrolul - însă a făcut-o în faţa unui adversar modest şi ai cărui suporteri au pus capăt forţat partidei după 45 de minute.

Revine Brandan



Vestea bună pentru Steaua este că la meciul de joi revine în primul 11 argentinianul Brandan, esenţial în fazele fixe şi omul care de multe ori oferă bruma de coerenţă afişată de bucureşteni la mijlocul terenului. Vestea rea este că antrenorul Ilie Stan are în continuare o listă consistentă de absenţi - 9 jucători: Iliev şi Bicfalvi (suspendaţi), Prepeliţă, Emeghara, G. Matei, Galamaz, D. Popa şi Răduţ (accidentaţi), precum şi T. Bălan (fără drept de joc).

Joacă Amasha?



Un bonus pentru Steaua ar fi absenţa jucătorului care i-a răvăşit apărarea acum două săptămâni, atacantul Amasha. Dintr-o neglijenţă a responsabililor clubului Maccabi, vârful nu primise încă, marţi, viza necesară pentru a intra în România. În aceeaşi situaţie se aflau Dvalishvili şi Yayaha. Nu este clar dacă cei trei vor reuşi să-şi rezolve situaţia astfel încât să fie prezenţi pe "Naţional Arena".

Pentru Galamaz!



A doua revanşă ar fi faţă de suporteri. Doar locul 7 în campionat după 12 etape şi un singur punct obţinut în ultimele două întâlniri europene, împotriva unor echipe mai slab cotate, îi obligă pe jucătorii Stelei să le ofere fanilor şi motive de bucurie. Contextul ar putea fi unul prielnic: episodul Ploieşti a creat o neaşteptată solidaritate între jucători şi suporteri, iar aceştia din urmă pregătesc o prezenţă semnificativă la primul meci jucat de Steaua pe Stadionul Naţional.

Umiliţi şi indisciplinaţi



În fine, a treia revanşă pe care ar fi de aşteptat ca Steaua să o caute este împotriva imaginii deplorabile lăsată în Europa. Înfrângerea cu Maccabi a echivalat cu cele mai ruşinoase bătăi încasate vreodată de roş-albaştri în competiţiile continentale: 0-5 cu Montpellier (în sezonul 1990/1991) şi 0-5 cu PSG (în sezonul 1997/1998), potrivit uefa.com. În plus, cele trei cartonaşe roşii încasate de stelişti în primele trei meciuri din grupele Europa League reprezintă recordul de indisciplină al competiţiei.

Aşadar, un joc eficient, curat şi o victorie împotriva israelienilor ar putea fi baza care să ducă la rezolvarea multora dintre problemele cu care se confruntă Steaua în ultima vreme.

Echipe probabile:



Steaua: Stanca - Martinovici, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Rusescu, Bourceanu, Brandan, Tănase - M. Costea, Tatu

Maccabi: Saranov - Meshumar, Buliat, Dgani, Twatha - Tamir Cohen, Boccoli - Katan, Golasa, Vered - de Jesus

Meciul va fi transmis, de la ora 22.05, în direct pe Pro TV şi în format live text pe stafie.blogspot.com.


Scorul final al partidei dintre Steaua Bucuresti si Maccabi Haifa disputat pe National Arena din Bucuresti a fost 4-2 . La pauză , tabela de marcaj a stadionului arăta scorul de 2-2 .

IATĂ CUM A DECURS PARTIDA :

MINUTUL 90+1 - Steaua se îndreaptă spre o victorie care la un moment dat părea extrem de îndepărtată.

MINUTUL 86 - SCHIMBARE LA STEAUA! Intră Năstăsie, iese Mihai Costea.

MINUTUL 85 - GLABEN PENTRU STEAUA! Tănase este avertizat pentru că şi-a scos tricoul la bucuria de după gol.

MINUTUL 84 - GOOOL STEAUA! Cristi Tănase reuşeşte un super-şut de la 30 de metri şi face 4-2. Steaua a înscris două goluri în inferioritate numerică.

MINUTUL 80 - Meshumar prinde un şut puternic, de la 30 de metri, şi mingea trece puţin peste poartă.

MINUTUL 76 - Publicul creează o atmosferă electrică, împingându-i pe jucători de la spate.

MINUTUL 73 - Stanca ezită din nou la un şut din afara careului al lui Golasa, dar reţine în cele din urmă.

MINUTUL 71 - Amasha trimite pe spaţiul porţii de la 12 metri. Stanca este la post de data aceasta.

MINUTUL 69 - GALBEN PENTRU MACCABI! Golasa este avertizat.

MINUTUL 69 - SCHIMBARE LA MACCABI! Iese Yahaya, intră Turgeman.

MINUTUL 68 - Antrenorul Ilie Stan este trimis în tribune după ce a păşit în teren, protestând la adresa deciziilor arbitrului.

MINUTUL 67 - Steaua rămâne în atac iar Tănase şutează puţin pe lângă poartă de la 25 de metri.

MINUTUL 65 - GOOOL STEAUA! Tănase împinge în poarta goală o minge care a ”dansat” prin careul oaspeţilor, lovind de două ori bara, în urma unei lovituri libere executate de acelaşi Brandan.

MINUTUL 63 - Bradan comite un fault dur la marginea careului Stelei. Roş-albaştrii nu se dezmint şi confirm statutul de cea mai indisciplinată echipă a acestui sezon de Europa League.

MINUTUL 61 - ROŞU PENTRU STEAUA! Florin Costea este eliminat pentru un atac periculos din spate.

MINUTUL 56 - Brandan urcă până la 30 de metri de poarta adversă, dar şutul său trece mult peste poartă.

MINUTUL 50 - Steaua are şi în această repriză greutăţi la construcţie.

MINUTUL 46 - Începe repriza a doua. Steaua are neapărată nevoie de victorie pentru a rămâne cu şanse de calificare.

MINUTUL 45+2 - OCAZIE STEAUA! Davidovich respinge greşit, în faţă, un şut de la distanţă al lui Rusescu, însă atacanţii Stelei nu pot să profite.

MINUTUL 45 - Steaua iroseşte un corner.

MINUTUL 40 - GOL MACCABI! Katan prinde un şut liftat de la 20 de metri, poziţie centrală, iar Stanca este prins pe picior greşit.

MINUTUL 37 - SCHIMBARE LA MACCABI! Iese Boccoli, intră Dvalishvili.

MINUTUL 36 - GOL MACCABI! Meshumar înscrie cu un şut plasat, pe jos, de la 18 metri.

MINUTUL 33 - SCHIMBARE LA MACCABI! Iese Vered, intră Yampolsky.

MINUTUL 31 - GALBEN PENTRU STEAUA! Bourceanu este avertizat.

MINUTUL 28 - GOOOL STEAUA! O combinaţie de efect între Florin Costea şi Nikolic este finalizat de primul cu un şut plasat superb la colţul lung, din colţul careului mare.

MINUTUL 27 - SCHIMBARE LA STEAUA! Tatu, accidentat şi el, este înlocuit cu Nikolic.

MINUTUL 26 - GALBEN PENTRU STEAUA! Rusescu este avertizat.

MINUTUL 25 - Steaua se lasă dominată de Maccabi, mizând pe contraatac.

MINUTUL 19 - Mihai Costea s-a lăsat pe spate şi a şutat mult peste poarta adversă dintr-o poziţie centrală, de la 25 de metri.

MINUTUL 18 - OCAZIE MACCABI! Vered finalizează cu un şut în braţele lui Stanca o acţiune în care oaspeţii au adus mulţi jucători în preajma careului stelist.

MINUTUL 16 - Maccabi replică şi obţine un corner după o ezitare a lui Brandan, detaşat în centrul apărării. Faza se scurge însă fără pericol la poarta lui Stanca.

MINUTUL 13 - GOOOL STEAUA! Tatu înscrie cu o lovitură de cap din 6 metri în urma unui corner bătut perfect de Brandan.

MINUTUL 10 - Israelienii au un control mai bun al balonului, iar victoria de acum două săptămâni le dă încredere pentru un presing avansat, care îi deranjează pe stelişti.

MINUTUL 9 - Geraldo respinge din 6 metri centrarea lui Golasa, care a pătruns abil în careul Stelei.

MINUTUL 7 - OCAZIE STEAUA! Florin Costea centrează din colţul careului mare, iar un fundaş de la Maccabi este foarte aproape să-şi împingă mingea în propria poartă.

MINUTUL 3 - SCHIMBARE LA STEAUA! Iese Gardoş, care a făcut întindere la prima atingere de balon, intră Rusescu. Brandan trece în centrul apărării.

MINUTUL 2 - Gardoş e la pământ, pare să se fi accidentat.

MINUTUL 1 - A început meciul. Steaua caută răzbunarea după acel neverosimil 0-5 în tur.


Niciun comentariu: