Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

16 feb. 2012

STEAUA - TWENTE - SCOR FINAL 0-1 - 16.02.2012 - 16 FEBRUARIE 2012


Meciul Steaua - Twente

se joaca joi seara, cu incepere de la ora 22.05, pe National Arena, in prima mansa a 16-lor de finala ale Europa League. Blogul lui Stafie va transmite Live Text de la meci cu incepere de la ora 21.50, partida televizata urmand a fi transmisa de Pro TV de la ora 22.05.

Desi se avansase varianta amanarii meciului din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se pare ca nu va fi luata o astfel de decizie.

"Gazonul arata bine in acest moment. Nu exista varianta amanarii meciului. Am reusit in ultimele zile sa avem un teren cat de cat bun, maine sper sa fim la nivelul maxim. Oricum aveam nevoie de antrenamente mai usoare. Sunt momente cind trebuie sa te sacrifici. Jucatorii asteapta cu nerabdare meciul. Nu ne intereseaza atat de mult starea gazonului sau ca e frig. Intri pe teren ca sa castigi. Mai avem o vizionare a ultimului lor meci, maine voi decide echipa de start. Twente e o echipa ofensiva, dar noi vom pune in practica ceea ce am pregatit. Cu ajutorul publicului putem invinge. Nu se pune problema sa jucam defensiv sau sa facem un pas inapoi, spiritul Stelei ne obliga sa jucam pe atac", a spus Ilie Stan, potrivit sport.ro.


Inainte de aceasta declaratie, Duckadam a spus ca stelistii si-ar dori sa inceapa meciul la ora 20.00, varianta fiind convenabila si pentru suporteri.



"Noi nu avem nici o putere, doar cei de la UEFA pot decide. Miercuri vor veni reprezentantii forului international si vor lua o decizie in acest sens. Noi ne-am dori sa inceapa meciul la ora 20.00. Ar fi bine si pentru suporteri deoarece meciul s-ar termina la o ora cand mijloacele de transport in comun ar merge si temperatura ar fi mai buna", a spus Duckadam.

Masuri de ordine publica



500 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica la meciul de fotbal dintre echipele Steaua - Twente din cadrul UEFA Europa League, care se va disputa joi, 16 februarie, pe Arena Nationala din capitala, incepand cu ora 22.05. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor de acces, pentru a se evita disconfortul creat de aglomeratia ce s-ar putea produce la intrarea in arena sportiva, prin turnicheti.

Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societãtii specializate de protectie si pazã sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente, subliniind ca nu vor fi tolerate nici un fel de actiuni de natura sa tulbure buna desfasurare a acestui eveniment.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.30 doar pe baza de bilete si invitatii. Organizatorul a pus la dispozitia suporterilor oaspeti un numar de 500 de bilete.

Controlul corporal al publicului la intrarea in stadion, accesul publicului prin turnicheti, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.
Stelistii vor avea de infruntat nu doar o echipa puternica, ci si un ger naprasnic. Pentru diseara, meteorologii au anuntat minus 8 grade in Capitala.
La Bucuresti a inceput sa ninga slab.

Scorul final al partidei dintre Steaua Bucuresti si Twente disputat pe National Arena din Bucuresti a fost 0-1 . La pauză , tabela de marcaj a stadionului arăta scorul de 0-0 .

IATĂ CUM A DECURS PARTIDA :

Min. 90+3 Final de meci. Steaua este invinsa de Twente pe National Arena. Min. 86 - De Jong şutează de la 20 de metri, dar Tătăruşanu nu are emoţii, balonul fiind departe de poarta sa.

Min. 84 - Mihai Costea şutează de la 18 metri, însă balonul se duce peste poartă.

Min. 80 - Geraldo Alves reia cu capul spre poartă după un corner, mingea se scurge însă pe lângă poarta lui Mihailov. Cea mai mare ocazie a reprizei secunde.

Min. 75 - Mihai Costea îl înlocuieşte pe Nikolici, la oaspeţi a ieşit "coşmarul" Ola John, care a marcat unicul gol de până acum.Min. 70 - Ocazie a Stelei, Leandro Tatu şutează aproape de poarta lui Mihailov, de la 15 metri lateral dreapta.

Min. 58 - Steaua încearcă să găsească spaţii spre poarta lui Mihailov, dar se loveşte de opoziţia olandezilor, care au prins curaj după golul lui Ola John.

Min. 58 - Twente se apropie din nou de poarta lui Tătăruşanu, acesta respinge în corner un şut din interiorul careului roş-albastru.

Min. 53 - GOL Twente - Ola John înscrie, după un lob perfect de la 17 metri.

Min. 45 - A început repriza secundă! Steaua are lovitura de startMin. 45+1 Arbitrul Clattenburg fluieră finalul primei reprize.

Min. 40 - Leandro Tatu pătrunde în careul advers, dar este deposedat înainte de a şuta spre poarta lui Mihailov.

Min. 36 - Tătăruşanu greşeşte la o centrare de pe partea stângă, dar Steaua scapă cu faţa curată, după un şut ratat al oaspeţilor.

Min. 34 - Mare ocazie a Stelei! Scăpat fără marcaj la marginea careului, Rusescu şutează puţin pe lângă poartă.Min. 24 - Ocazie mare pentru Twente. De Jong a primit o minge în careul Stelei, dar de la 6 metri a ratat execuţia şi roş-albaştrii au scăpat cu faţa curată.

Min. 21 - Ocazie pentru Steaua! Leandro Tatu a primit o minge la marginea careului olandez, a pătruns spre poarta lui Mihailov, dar şutul său de la 11 metri nu i-a creat probleme portarului lui Twente.

Min. 16 - Arbitrul Mark Clattenburg îi arată cartonaşul galben lui Dănănae, pentru un fault asupra lui Ola John. Publicul de pe Arena Naţională îl huiduie îndelung pe central.

Min. 14 - Prima fază de poartă îi aparţine Stelei! Rusescu şutează de la aproximativ 25 de metri, puţin pe lângă poarta lui Mihailov.

Min. 8 - Cele două echipe se studiază reciproc, niciuna nu a reuşit să se apropie de poarta adversă până acum.

Min. 1 - A început partida! 55.000 de oameni încurajează formaţia roş-albastră.

Echipele de start:

STEAUA Tătăruşanu - Dănănae, Geraldo, Chiricheş, Brandan - Rusescu, Prepeliţă, Bicfalvi, Tănase - Tatu, Nikolici. Antrenor: Ilie Stan

TWENTE Mihailov - Cornelisse, Wisgerhof, Rosales, Douglas - Brama, Fer, Jannsen - Chadli, De Jong, John. Antrenor: Steve McClaren

Niciun comentariu: