Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

18 feb. 2012

WHITNEY HOUSTON - FUNERALII - 18.02.2012 - SÂMBĂTĂ 18 FEBRUARIE 2012


Ceremonia religioasă organizată în biserica din oraşul american Newark, unde vor avea loc, sâmbătă, funeraliile cântăreţei Whitney Houston va fi difuzată în direct pe posturile de televiziune şi internet, a anunţat, miercuri seară, presa americană.
"O persoană (cu o cameră de filmat) a fost autorizată în biserică şi ea va difuza ceremonia în direct" către posturile de televiziune şi pe internet, a declarat Carolyn Whigham, proprietara firmei de pompe funebre Whigham Funeral Home, care organizează funeraliile private ale cântăreţei americane, ce a fost descoperită decedată sâmbătă, în camera ei de hotel din Los Angeles.
Carolyn Whigham a mai spus cămulte ecrane uriaşe vor fi instalate în apropiere de biserica baptistă New Hope, care poate primi circa 1.500 de persoane, pentru ca mult mai mulţi oameni să poată să urmărească ceremonia.
Tot miercuri, însă puţin mai devreme, şeful poliţiei din Newark, Samuel DeMaio, a exclus, potrivit cotidianului local Star-Ledger, posibilitatea instalării unor astfel de ecrane uriaşe, precizând că accesul pe străzile care duc la biserică va fi blocat, sâmbătă, începând cu ora locală 07.00.
Ceremonia, prevăzută pentru ora locală 12.00 (17.00 GMT), nu este într-adevăr destinată publicului larg, în biserică urmând să intre doar invitaţi aleşi pe sprânceană.
Aretha Franklin, naşa de botez a cântăreţei Whitney Houston, şi pastorul Jesse Jackson figurează printre invitaţi, afirmă Star-Ledger.
Biserica baptistă New Hope este locul unde Whitney Houston, călcând pe urmele mamei sale, cântăreaţă de gospel şi R&B, a început să cânte solo, în corul gospel, la vârsta de 11 ani.
Whitney Houston, care a murit la vârsta de 48 de ani, va fi apoi înmormântată în apropiere de tatăl ei, în cimitirul Fairview din Westfield, aflat la o distanţă de circa 15 kilometri de biserică, afirmă site-ul TMZ.com, care citează ca sursă certificatul de deces al artistei.
Sicriul cu trupul cântăreţei, descoperită moartă sâmbătă, în cada din camera ei de hotel din Los Angeles, a fost depus încă din noaptea de luni spre marţi în capela Whigham Funeral Home, după ce a fost adus din California cu un avion privat.
Autorităţile americane nu au anunţat deocamdată cauza morţii. Medicii legişti din Los Angeles au efectuat, duminică, o autopsie şi au anunţat că o serie de teste toxicologice sunt în desfăşurare, pentru a determina cu exactitate cauzele morţii artistei.
Rezultatele acestor analize vor fi cunoscute peste şase sau chiar opt săptămâni, au anunţat reprezentanţii Institutului medico-legal din Los Angeles.
Pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani, în care a devenit una dintre cele mai admirate şi mai influente cântăreţe din lume, Whitney Houston a câştigat, printre altele, şase premii Grammy, 30 Billboard Awards şi 22 American Music Awards.
Succesul de pe scenă a început însă, în anii 1990, să fie umbrit de tot mai multe probleme în viaţa personală. În 1992, Whitney Houston s-a căsătorit cu rapperul Bobby Brown, iar tumultuoasa lor căsnicie, care a durat 14 ani, a fost marcată de numeroase abuzuri de droguri şi scene de violenţă domestică.
În ultimii zece ani, viaţa cântăreţei a fost dominată de abuzul de droguri şi încercări eşuate de a se trata în clinicile specializate contra dependenţei.

Niciun comentariu: