Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

27 apr. 2012

MOŢIUNEA DE CENZURĂ 27.04.2012 A TRECUT. USL TREBUIE SĂ-ŞI ASUME GUVERNAREA


Moţiunea de cenzură din 27.04.2012 a trecut de Parlament. Guvernul Ungureanu a picat. USL va trebui să-si asume guvernarea. Oare vor reusi cei din Uniunea Social Liberală să repare ceea ce au stricat cei din PDL in toti acesti ani in care au fost la putere ??? Rămane sa vedem programul de guvernare al USL...

CE A DECLARAT VICTOR PONTA ÎNAINTE DE VOTUL MOŢIUNII :



"Mai avem nevoie de patru voturi. Vor fi oameni care nu vor respecta acea ruşinoasă şi condamnabilă a grupului PDL-ist de conducători, eu sunt convins că există mai mult de patru oameni, le-am cerut să se comporte cu demnitate. Sper că vor fi patru oameni care vor trece peste ameninţările domnului Boc, ale doamnei Udrea şi doamnei Anastase"

CE A DECLARAT CRIN ANTONESCU ÎNAINTE DE VOTUL MOŢIUNII



Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură, că "mult a fost, puţin a rămas" şi că din partea PNL şi a USL nu va exista "nicio surpriză".

"Mult a fost, puţin a rămas, suntem aici, discutăm moţiunea, votăm moţiunea", a spus Antonescu pe holurile Parlamentului.

El i-a asigurat pe jurnalişti că din partea PNL şi a USL nu vor avea "nicio surpriză".

"Nu am de unde să ştiu ce vor face democrat-liberalii", a precizat Antonescu la o întrebare pe această temă.

El a confirmat faptul că în cazul că moţiunea cenzură va trece de Parlament va fi un guvern USL, răspunzând astfel la o altă întrebare a jurnaliştilor.

MOŢIUNEA DE CENZURĂ A USL A TRECUT DE PARLAMENT. USL VA FI LA GUVERNARE



MOTIUNE DE CENZURA. Zi istorica pentru politica romaneasca. Pentru prima data in cele doua decenii de democratie, o motiune de cenzura a trecut de votul Parlamentului. Executivul condus de Mihai Răzvan Ungureanu nu a rezistat mai mult de doua luni. Partidele politice aflate in opozitie si-au unit fortele pentru a determina o cadere a Guvernului. Peste cateva minute, rezultatul votului va fi facut public. Motiunea de cenzura a fost votata de 248 parlamentari. In urma numaratorii oficiale, s-a stabilit ca au fost 235 voturi pentru si 9 voturi impotriva motiunii.

Executivul nu mai poate emite acte normative, activitatea sa fiind restransa la a gestiona resursele existente la acest moment.

Niciun comentariu: