Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

11 dec. 2007

4 CLONTI INTRA IN CONCEDIU



Se pare ca 4 CLONTI va intra de maine in concediu.Era si cazul. Nu cred ca mai rezista presiunii exercitate asupra lui de catre colegi , cu privire la prezentarea lui la un medic stomatolog. Venea tot timpul cu dureri de dinti si zicea ca l-a tras curentu'.Hai sa fim seriosi , in spatii inchise nu bate vantu'.Atunci care draq curent l-a tras ??? Desi , orice om sanatos , are in cavitatea bucala 32 de dinti , el a mai ramas doar cu 4 si aia vai de ei. O alta problema pe care a zis ca vrea sa o rezolve in acest concediu , este taiatul porcului. S-a dus la cotetul porcului si a tipat asa de tare incat au inceput clontii sa se miste : Saptamana viitoare iti iau glanda bai PORCULE !!! La auzul acestor cuvinte , PORCUL s-a suparat si i-a raspuns : Cu ce draq ma mananci bai parlitule ??? Mai ai dinti sa musti dintr-un mar si tu vrei sa-mi mananci mie fuduliile ??? A plecat 4 CLONTI cu capul in jos si fara sa mai comenteze nimic iar PORCUL a inceput sa rada exact ca cel din imagine aratandu-i ce dinti frumosi are el. A intrat in casa lui cea noua , s-a asezat la marginea patului si se gandea cum sa faca sa aiba la loc toti dintii.La un moment dat apare ZANA MASELUTA un fel de MOS CRACIUN care vine numai la astia fara dinti sau cu foarte putini dinti. Aceasta zana , l-a intrebat pe 4 CLONTI cat de importanti sun dintii pentru el. El a raspuns ca sunt foarte importanti, prin prisma faptului ca mai are doar 4 clontisori si a marturisit ca nu a avut deloc grija de ei. Miloasa , cum este intotdeauna , ZANA MASELUTA i-a facut lui 4 CLONTI cadou o placa dentara ca cea de mai jos :
De atunci 4 CLONTI, e nedespartit de acea placa. In fine , la un moment dat , 4 CLONTI se dezmeticeste si isi da seama ca totul a fost doar un vis. Ajuns in fata oglinzii, si-a vazut chipul de bou injungheat in esofag iar cand si-a vazut si clontii a inceput sa-si smulga firele de par din cap. Arata cam asa :


Apare la el in sat un escavator care sapa niste gropi pe acolo.Intr-o noapte , de ciuda ca escavatorul are mai multi dinti ca el,a inceput sa-l loveasca.
4 CLONTI sa stii un singur lucru... nu totul se rezolva cu BATAIE mai ales ca tu esti BATRAN si ar fi trebuit sa cunosti acest lucru. Daca mai continui sa nu gandesti cu creierul ci cu clontii, s-ar putea sa ramai CHEL IN GURA cum arata cainele din imaginea de mai jos :
Iti vor cadea clontii unul cate unul : . Mai ai o singura solutie si anume sa te rogi la zei ca in viitorul apropiat sa te imprumute TILICA sau FETITA cu cativa dinti, doar sunteti prieteni buni ce mama draq...Sincer , daca stau mai bine sa ma gandesc , mai exista o solutie... SA VINA BABA CLOANTA sa-i "linga ranile" din clonti si sa-i aplice un pansament cu coada maturii.BABA CLOANTA a ajuns la 4 CLONTI , ba chiar l-a trecut intr-un jurnal al ei , urmand ca pe viitor sa-i aduca niste CLONTI de mai buna calitate...
Sa vedem daca BABA CLOANTA se va tine de cuvant...

Un comentariu:

A.H.1.N.1 spunea...

Cand am ajuns cu cititul la fraza cu porcul ma gandeam ca vei scrie ca are de gand sa-l taie pentru a-i lua clontii. N-ai vazut ca Tilica nu mai sta pe la el de gand a incercat sa-i fure maselele?