Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

1 dec. 2011

BĂSESCU ŞI BOC HUIDUIŢI PE 1 DECEMBRIE 2011 - ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI

Published with Blogger-droid v2.0.1
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de participantii la parada militara din Bucuresti. Aceeasi soarta a avut-o sif Emilost Boc , care a fost primit cu ostilitate la Alba Iulia, in timpul ceremoniilor organizate la statuia lui Mihai Viteazul, unde a depus o coroana de flori.
Traian Basescu a facut o baie de multime la Arcul de Triumf, dupa incheierea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, la care a asistat. Majoritatea cetatenilor i-au urat presedintelui "La multi ani!" si sanatate.In schimb, un barbat i-a strigat "Rusine! Rusine!", iar presedintele a raspuns: "Asa e! Si rusine, si bine, si de toate". Seful statului a fost huiduit de barbatul respectiv si de alte cateva persoane din jurul acestuia, care i-au strigat "Tradatorule!".


Pe de alta parte, cand premierul Emil Boc a vrut sa depuna o coroana de flori la statuia lui Mihai Viteazul a fost huiduit de mai multe persoane din multime, acestea strigand si "Hotii".


In paralel, cateva zeci de membri ai PDL au incercat sa acopere huiduielile, strigand "Romania, Romania", iar unii dintre acestia s-au indreptat spre cei care huiduiau, spunandu-le sa inceteze.
SE PARE CĂ , TRADIŢIONALA FASOLE CU CIOLAN , NU LE VA PRII CELOR DOI POLITICIENI , BA CHIAR "LE VA CĂDEA GREU" LA STOMAC.

Niciun comentariu: