Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

15 ian. 2012

ASEDIU LA PIAŢA UNIRII - JANDARMII DEPĂŞIŢI - 15.01.2012 - 15 IANUARIE 2012


Pietre, sticle sparte, garduri rupte, resturi de la torţe şi de la tuburile de gaze lacrimogene blochează drumul dintre Universitate şi Unirii, pe Bulevardul I.C. Brătianu, iar zona de lângă magazinul Cocor este afectată pe o rază de câţiva metri.
Pe Bulevardul I.C. Brătianu, care leagă Piaţa Universităţii de Piaţa Unirii, abia se mai poate circula, în urma ciocnirilor care au avut loc în această zonă între manifestanţii violenţi şi jandarmii care au intervenit pentru menţinerea ordinii. Pe stradă au rămas pietre, sticle sparte, garduri rupte, resturi de la torţe şi de la tuburile de gaze lacrimogene, informează MEDIAFAX.

Zona de lângă magazinul Cocor, unde manifestanţii au incendiat suporturi de plastic şi lemne, este afectată pe o rază de câţiva metri.

Majoritatea jandarmilor care au mers în zona Piaţa Unirii s-au întors spre Universitate, existând informaţii că manifestanţii violenţi intenţionează să revină în Piaţa Universităţii din mai multe direcţii. În zona Unirii au mai rămas câteva grupuri de jandarmi, care îi supraveghează pe protestatarii veniţi aici de la Universitate.

Manifestanţii violenţi care au plecat din faţa Palatului Şuţu au dat foc la diverse obiecte când au ajuns în Piaţa Unirii şi au aruncat cu pietre şi cu petarde fumigene. Ei au creat două puncte de incendiere, la distanţă de 50 de metri unul de celălalt. Traficul rutier a fost blocat în zona magazinului Unirea.

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, încercând să-i îndepărteze pe manifestanţi. Conflicte violente au avut loc anterior în zona Spitalului Colţea şi a magazinului Cocor. Jandarmii care au suplimentat numărul de scutieri au activat tunurile de lacrimogene de la distanţă.

Niciun comentariu: