Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

23 aug. 2013

SFÂRŞITUL LUMII 23.08.2013 - NASA COMFIRMĂ O FUTUNĂ SOLARĂ PUTERNICĂ

Faimosul calugăr Grigori Rasputin a prevăzut că Apocalipsa va avea loc în data de

23 august 2013

, când o furtună de foc va inghiti viaţa de pe Pământ. Astronomii au observat o imensă furtună solară care a aruncat înspre Pământ un nor gigantic de plasmă.
Grigori Rasputin, celebrul mistic rus, a prevăzut că astăzi va fi

sfârşitul lumii

. În profeţiile lui se spune că pe data de

23 august 2013

, “focul va inghiţi toată viaţa de pe uscat, iar după aceasta, viaţa nu va mai exista şi se va instala o linişte de mormânt”, scrie Raspuntin in operele sale. Tot Raspuntin a prevazut că acest moment va coincide cu venirea lui Iisus Hristos pe Pământ ca să îi avertizeze pe oameni în legătură cu dezastrul iminent. “Când timpurile se vor apropia de beznă, iubirea oamenilor se va transforma în vegetaţie uscată. În deşertul acelor vremuri vor creşte doar două plante – planta câştigului şi cea a iubirii de sine. Florile acestor plante vor fi luate drept flori de dragoste, în timp ce omenirea în acest timp blestemat se va fi scufundată într-o indiferenţă totală”, scria Rasputin.

SPECIALIŞTII DE LA NASA COMFIRMĂ PRODUCEREA UNEI FURTUNI SOLARE DE PROPORŢII ASTĂZI 23.08.2013


Coinicidenţă sau nu, norul de plasmă provocat de explozia solară de zilele trecute va lovi astăzi Pamântul, iar îndicele de tulburări geomagnetice a crescut până la 4, nivel ce precede o furtună magnetică, iar acesta ar putea ajunge până la 7. Oamenii de stiina susţin însă că nu se aşteaptă la disfuncţionalităţi pe Terra.

Niciun comentariu: