Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

27 aug. 2017

LIVE MAYWEATHER VS. MC GREGOR LIVE

Doar aici puteti urmari live meciul de box dintre Mayweather si Mc GregorFloyd Mayweather vs. Conor McGregor: circ pentru bani sau o adevărată luptă a orgoliilor? Răspunsul îl vom afla ACUM, pe Protv și liveTEXT pe GSP.ro, când cei mai gălăgioși luptători din box, respectiv MMA se înfruntă în ring.
RUNDA 9
McGregor este avertizat după o nouă lovitură sub centură. Mayweather iese la atac și trimite lovitură după lovitură. Conor scapă însă ca prin urechile acului.
RUNDA 8
McGreegor e din ce în ce mai obosit. Nu mai reușește să îl lovească serios pe Mayweather. Floyd prinde din nou o serie de lovituri la corp și încheie runda cu un upercut.
RUNDA 7
Mayweather e lovit cu dreapta și răspunde imediat cu trei directe puternice în figura adversarului său. McGregor începe să piardă teren. Pumnii irlandezului și-au pierdut din forța pe care o aveau în primele runde.
RUNDA 6
Mayweather continuă să îl provoace pe Conor. Se întoarce cu spatele în timpul unui schimb de lovituri, iar irlandezul continuă să lovească până este oprit de arbitru. Americanul își zdruncină adversarul cu o serie de lovituri la corp și la față. Primul zâmbet pe fața lui Floyd, care încheie runda cu două croșee puternice și o eschivă spectaculoasă. 
RUNDA 5
Mayweather începe dde data aceasta mai taree runda. Lovituri bune la corp și una în bărbie. McGregor răspunde, însă parcă începe să găfâie.
RUNDA 4
Conor începe din nou tare meciul și lovește bine la corp. Una dintre lovituri este însă sub centură, iar americanul protestează imediat. Mayweather iese de la cutie și îl lovește în figură pe McGregor cu două lovituri rapide. Continuă micile șicane între cei doi. Mayweather a început în final să dea drumul la brațe.
RUNDA 3
Mayweather încearcă să îl provoace pe irlandez. Se întoarce în multe momente cu spatele la luptă sau intră cu capul înainte, tocmai pentru a-l provoca pe McGregor să apeleze la lovituri specifice duelurilor din MMA. Momentan strategia funcționează. McGregor e avertizat din nou, după ce îl lovește pe american în ceafă.
RUNDA 2
Primul moment în care reflexele din MMA  ies la iveală. McGregor e avertizat pentru o lovitură de sus în jos aplicată adversarului său. O primă dreaptă puternică trimisă de Mayweather în startul rundei. McGregor e mai ofensiv în acest început de meci și pune o presiune mare pe american.
RUNDA 1
A ÎNCEPUT! După un an în care s-au duelat prin vorbe a venit și momentul adevărului! McGregor începe tare partida, însă fără să îl rănească pe Floyd. Irlandezul îl tachinează pe Mayweather. Își pune brațele la spate încercând să-și provoace adversarul, însă americanul pare de gheață. O primă rundă fără multe lovituri. 
07:07
Au intrat în ring! Primire călduroasă pentru Conor McGregor! Mulți irlandezi prezenți în T-Mobile Arena din Paradise, Nevada. Dacă irlandezul a venit doar cu un drapel al țării sale în jurul gâtului, Mayweather s-a îmbrăcat în negru complet, inclusiv o cagulă. :) Rămâne de văzut cât de mult și-a intimat adversarul

Niciun comentariu: