Ex4Me

Totalul afișărilor de pagină

ADSENSE

GOOGLE CĂUTARE PERSONALIZATĂ

căutare personalizată

6 mar. 2010

ORA DE VARĂ 2010 - ROMÂNIA NU VA MAI TRECE LA ORA DE VARĂ


Institutul de Seismologie Interculturala din Bucuresti a anuntat ca obiceiul de a da ceasul cu o ora inainte in ultima saptamana din martie, va fi intrerupt din cauza cutremurului din Chile care a modificat axa pamantului, iar distanta fata de soare a ramas constanta pe toata perioada anului.

Se pare ca seismul cu magnitudinea de 8,8 grade din Chile a deplasat axa pamantului cu cativa metri in spatiu, echivalentul a 45 de minute, ceea ce inseamna ca zilele vor ramane de azi inainte la fel, cu aceeasi dimensiune.

Potrivit cercetatorilor de la NASA, acest incident nu este unul neglijabil si va influenta clima de pe tot globul. "Tarile nordice se vor confrunta cu temperaturi de peste 40 de grade la vara, ceva nemaiintalnit pana acum. In sud-estul Europei vor fi frecvente tsunamiurile si vijeliile cu grindina", a declarat corespondentul roman la NASA, profesorul Vasile Marmureanu, expert in cutremure si boli interculturale.

In Bucuresti, ploaie de meteoriti si ninsori in weekend

Efectele deplasarii axei pamantului sunt puternic resimtite la Bucuresti unde clima s-a schimbat cu 90 de grade. Daca pana mai ieri era cald si soare, spre sfarsitul saptamanii meteorologii au anuntat ninsori si viscole, caderi de meteoriti si supernove. Desi meteoritii si supernovele nu vor fi depasi marimea unui ou, bucurestenii cred ca acest incident este un semn clar ca anul 2012 nu este o fantezie.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bombă!! N-am altceva ...